Dôchodkovú reformu nepotrebuje iba SR - Košút, Stanislav
Reforma dôchodkového systému sa netýka iba Slovenska, ale i krajín EÚ, Japonska či USA. Problémom je aj štrukturálna nezamestnanosť. Podiel dôchodcov na celkovej populácii v EÚ v rokoch 2000 - 2050.