Dlhodobé zdroje financovania podnikových potrieb - Bobáková, Viktória
Teórie kapitálovej štruktúry. Činitele ovplyvňujúce rozhodovanie o štruktúre dlhodobých zdrojov financovania. Optimálna kapitálová štruktúra. Rozhodovanie o kapitálovej štruktúre v praxi. Postupy rozhodovania o kapitálovej štruktúre podniku.