Vývoj, úlohy a význam special drawing rights - Jankovská, Anežka
Vývoj emisií a alokácií SDR (Special drawing rights) v doterajšom období. Špeciálna alokácia SDR v belgickej skupine. Úlohy a použitie osobitných práv čerpania. Výpočet úrokovej sadzby SDR. Určovanie hodnoty, kurzu SDR. Vývoj skladby menového koša SDR a menovej účasti jednotlivých mien.