Modelovanie ekonomických časových radov - súčasnosť a trendy - Marček, Dušan
Prehľad klasických a novších modelovacích prístupov a techník ekonomických veličín. Modelovanie časových radov založených na teórii fuzzy množín, fuzzy neurónových sieťach a na soft computingu.