Analýza a klasifikácia dokumentov podľa jednotlivých zvyklostí a pravidiel pre dokumentárne akreditívy. - Vokorokosová, Renáta, 1967-
Podstata dokumentárneho akreditívu. Akreditívne dokumenty podľa JZP. Námorný konosament. Klasifikácia konosamentu. Skladový list. Medzinárodný cestný nákladný list. Dokumenty kombinovanej dopravy. Dopravné dokumenty vystavené špeditérmi. Poisťovacie dokumenty. Obchodné faktúry. Elektronizácia, listinné akreditívne dokumenty a medzinárodné pravidlá.