Meranie politického rizika - Polednáková, Anna, 1957-
Definícia a kvantifikácia politického rizika. Rozlíšenie politického rizika a politickej neistoty. Rozdelenie politického rizika. Konflikty záujmov. Konflikty cieľov a neekonomické faktory. Techniky merania politického rizika. Predikcia politickej stability.