Transformácia slovenskej ekonomiky a otázky jej zapojenia do Európskej únie - Čaplánová, Anetta, 1967-
V dňoch 19. a 20. septembra 2002 sa na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave uskutočnila medzinárodná vedecká konferencia, ktorú zorganizovala Národohospodárska fakulta Ekonomickej univerzity, Katedra ekonomickej teórie. Konferencia sa uskutočnila pri príležitosti ukončenia riešenia výskumného grantového projektu VEGA a inštitucionálnch výskumných projektov na Katedre ekonomickej teórie.