Kvantitatívne metódy v ekonómii a podnikaní - metodológia a prax v novom tisícročí - Pardelová, Ružena
V dňoch 18.-20.9. 2002 zorganizovala Fakulta hospodárskej informatiky medzinárodnú vedeckú konferenciu s cieľom prezentovať výsledky vedeckovýskumnej činnosti, medzinárodnej spolupráce s kooperujúcimi univerzitami, výchovy doktorandov a praktických aplikácií kvantitatívnych metód v ekonómii a podnikaní v období začleňovania Slovenskej republiky do Európskej únie.