Teória a prax marketingu a manažmentu - Bobáková, Viktória
Cieľom medzinárodnej konferencie Teória a prax marketingu bola prezentácia najnovších teoretických a praktických poznatkov z oblasti teórie a praxe marketingu a manažmentu v prístupovom procese do EÚ. Konferencia sa konala v dňoch 11.9.-12-9.2002 v priestoroch PHF v Košiciach.