Daňové prázdniny pre zahraničných investorov sa nerušia
Nový zákon o investičných stimuloch. Novelizovaný zákon o daniach z príjmov. Novelizovaný zákon o zamestnanosti. Kontrola poskytnutia investičných stimulov. Ako ďalej s poskytnutými daňovými úľavami v Slovenskej republike v súvislosti s novelou zákona o daniach z príjmov (zákon č. 472/2002 Z.z.) a novelou zákona č. 231/1999 Z.z. o štátnej pomoci v znení neskorších predpisov. Vplyv pripravovaného vstupu Slovenska do EÚ.