Náboženské organizácie na Slovensku a pramene práva - Čeplíková, Margita
Postavenie náboženských organizácií (cirkví a náboženských spoločností) v Slovenskej republike a jeho právna reglementácia. Analýza najdôležitejších prameňov konfesného práva, určujúcich miesto náboženských organizácií v slovenskej občianskej spoločnosti a ich vzájomné vzťahy k štátu.