Vzťah lekár - pacient z pohľadu právnej úpravy - Nemčeková, Renáta
Ústavnoprávny rámec ochrany zdravia. Zákonná úprava vzťahu lekár - pacient. Povinnosti lekára vo vzťahu k pacientovi. Zodpovednosť lekára za nesplnenie povinnosti voči pacientovi a právne možnosti ochrany porušených práv pacienta.