Komentár k novému zákonu o cestovných náhradách - Minková, Ľuboslava
Nový zákon o cestovných náhradách č. 283/2002 Z.z., účinný od 1. júla 2002. Komentár k zákonu. Cestovné náhrady vo vzťahu k výdavkom zamestnávateľa a zdaniteľným príjmom zamestnanca, vo vzťahu k právu Európskej únie.