Carsten Rasmussen: Peniaze nebudú čakať večne - Začková, Katarína
Rozhovor s Carstenom Rasmussenom koordinátorom projektov ISPA. Podľa Rasmussena slabinou Slovenska je komunikácia. Nedostatočná pripravenosť projektov ISPA. Slovensko ešte nezačalo realizovať ani jeden z projektov ISPA. Otázka príjemcu peňazí. Pripravenosť na Kohézny fond či štrukturálne fondy po vstupe do EÚ.