Ekomanagement a ekomarketing - nové jevy ve strategii firmy - Chlebik, Robert
Degradácia životného prostredia a rast svetovej ekonomiky. Zmena firemnej politiky vo vzťahu k životnému prostrediu. Príklady inovatívneho ekomanažmentu. Motivácia a použitie environmentálneho marketingu vo firmách. Ciele environmentálnej strategickej aliancie.