Z návrhu zákona o štátnom rozpočte na rok 2003
Súhrnné čísla štátneho rozpočtu na rok 2003. Delenie výnosov daní. Podpora bytovej výstavby. Platby za zamestnancov a občanov. Dlhy a úvery. Smerovanie vládnych úverov. Bilancia príjmov a výdavkov štátneho rozpočtu na rok 2003.