10 rokov úspechu
Rozsiahla informácia o I.D.C. Holding, a.s. Vznik spoločnosti, organizačná štruktúra, vývoj počtu a vzdelanostnej úrovne zamestnancov, hlavné skupiny výrobkov. Strategické riadenie firmy, informačná stratégia. Ľudské zdroje a firemná kultúra. I.D.C. Holding na maďarskom, českom a poľskom trhu. Externý pohľad na fungovanie holdingu.