Vztahy EU - NATO před pražským summitem - gordický uzel - Khol, Radek
Vzťah Európskej únie a NATO ako súčasť budovania Európskej bezpečnostnej a obrannej politiky. Súčasný stav a pokrok v rokoch 2000-2002. Hlavné body predpokladaného fungovania vzťahu EÚ a NATO. Dopady na prvú vojenskú operáciu EÚ v Macedónsku a záujmy Česka.