Dary, použitie dane na verejnoprospešné účely a daň z príjmov - Piršelová, Dagmar
Dary ako odpočítateľná položka základu dane. Definícia daru. Dary u fyzických osôb a dane. Dary u právnických osôb a dane. Poskytnutie podielu zaplatenej dane na verejnoprospešné účely u fyzických a právnických osôb.