Novela zákona o cestovných náhradách - Balažovič, Viktor
Dokončenie článku z HN. č. 233/02 o cestovných náhradách. Hmotný majetok zaradený do majetku firmy. Výdavky o spotrebe pohonných látok a ich preukazovanie.