Precizovanie auditorských zmlúv o daňovú doložku - Burák, Emil
Odporúčania podnikateľom uzatvárať s auditorskými firmami korektné zmluvy o audite a v rámci zmluvy vyžadovať tzv. daňovú doložku, t.j. správnosť overenia účtovnej závierky.