Nadnárodní harmonizace účetnictví - Zelenková, Marie
Príspevok nadväzuje na články v č. 9 a 10/2002. Príklad pravidiel, ktoré IAS 16 stanovuje pre zachytenie zmien v oceňovaní pozemkov, budov a zariadení. Zmeny v ocenení u povoleného alternatívneho riešenia, ktoré dovoľuje účtovne zaznamenať aj zvýšené bežné hodnoty dlhodobého hmotného majetku. Jednotlivé účtovné operácie.