Zahraničný obchod ekonomiky SR v procese tranzície - Farkašovská, Mária
Pohľad na makroekonomický vývoj a transformáciu slovenskej ekonomiky. Stupeň otvorenosti vybraných transformujúcich sa krajín. Zahraničný obchod ako významný faktor ekonomického rastu. Negatívne črty slovenského zahraničného obchodu. Podiel podnikov so zahraničnou účasťou na zahraničnom obchode. Konkurencieschopnosť skupín výrob podľa vybraných ukazovateľov. Vývoj výmenných relácií slovenského priemyslu.