Formování lidských zdrojů firmy v podmínkách transformace - Makarov, Věroslav
Charakteristické črty súčasného trhového prostredia. Základné úlohy personálneho riadenia vo firme. Meniace sa prístupy v riadení ľudských zdrojov. Ľudské zdroje v procese transformácie Českej sporiteľne.