Ekonomická výkonnost v České republice - Pešta, Josef
Vývoj ekonomickej výkonnosti v Českej republike. Súčasné obdobie ekonomického rastu. Vývoj zahraničného obchodu ČR. Vývoj spotreby domácností. Príspevky k rastu HDP v Českej republike a vo vybraných európskych krajinách. Vývoj odvetvovej štruktúry.