Výchozí pojetí restrukturalizace podniku - Tětrevová, Liběna
Prehľad definícií pojmov reštrukturalizácia, revitalizácia a reengineering. Reštrukturalizácia a kríza podniku. Reštrukturalizácia a finančná reštrukturalizácia podniku.