Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 581/2002 Z.z. ...
Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky č. 581/2002 Z.z. z 10. septembra 2002, ktorou sa ustanovujú náležitosti žiadosti o udelenie predchádzajúceho súhlasu podľa par. 9 ods. 1 zákona č. 385/1999 Z.z. o kolektívnom investovaní v znení zákona č. 432/2002 Z.z. a Odôvodnenie k vyhláške, ktorou sa ustanovujú náležitosti žiadosti o udelenie.