V Harmanci mieria k úplnej finalizácii - Hrúz, Juraj
Investície do technológie spôsobili v Harmanci, že 80 perc. produkcie finalizuje. Fabrika v súčasnosti nesie názov SHP Harmanec, a.s. Harmanec. Rodinná deľba práce medzi sesterskými spoločnosťami. Utierky pre domácnosť a toaletný papier. Investície do modernizácie technológií.