Vyhláška Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky č. 548/2002 Z.z. ...
Vyhláška Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky č. 548/2002 Z.z. z 18. septembra 2002, ktorou sa ustanovuje najmenší objem ročnej spotreby elektriny a plynu pre oprávnených odberateľov a najvyšší prípustný podiel elektriny vyrobenej v zahraničí na ročnej spotrebe oprávneného odberateľa. Úplné znenie a odôvodnenie k tejto vyhláške.