Komisia oprášila Pakt stability a rastu - Schönwiesner, Roman
Európska komisia navrhla úpravy v Pakte stability a rastu, ktoré však musia schváliť členské krajiny na summite v marci 2003. Základné prvky paktu zostávajú nezmenené. Zmeny, ktoré by sa mali uskutočniť. Nové sankcie voči porušeniu rozpočtových pravidiel. Krajiny EÚ s najvyšším verejným dlhom. Rôzne názory na úpravy paktu.