SARIO má opäť meniť kurz - Kremský, Peter
Vláda v rámci šetrenia plánuje štátnej agentúre SARIO obmedziť budúcoročný rozpočet na necelú tretinu rozpočtu r. 2002. SARIO - Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu. Aktivity SARIO, nespokojnosť s krátením rozpočtu. Motivácia investorov. Tlaky na zvýšenie efektívnosti. Realizované investičné projekty v SR.