Regulácia cien elektriny - Janoška, Juraj
Z obsahu: Budúci rok zreálni hodnoty v elektroenergetike. Princípy regulácie elektroenergetiky sa menia. J. Matuský: Všetky kroky sme zdôvodnili. Slovenské elektrárne rátajú so stratou tretiny odberu distribučiek.