Japonské bankové giganty sa scvrkávajú - Záborský, Ján
Zlé polročné výsledky najväčších japonských bánk. Pochybnosti o megafúziách v r. 2001. Nárast zlých úverov. Potreba reštrukturalizácie všetkých veľkých inštitúcií. Znižovanie nákladov, prepúšťanie zamestnancov. Pomalosť reštrukturalizačných procesov kritizuje aj posledná správa OECD. Hrozí zoštátnenie bánk, ak nevyriešia svoje problémy.