Chu Ťin-tchao a jeho inštinkt prežiť - Moravčík, Leopold
Osobný a politický profil nového generálneho tajomníka Komunistickej strany Číny Chu Ťin-tchaa, ktorý nastúpi do funkcie od marca 2003. Stručný vývoj komunizmu v Číne od 1921 do 2002.