Klasifikované úvěry: problém, který bolí (nejen) Asii - Machala, Karel
Objemy klasifikovaných (nesplatených, zlých) úverov v Ázii (Japonsko, Čína, Filipíny, Indonézia, India, Malajzia, Thajsko, Taiwan, Južná Kórea) podľa odhadu spoločnosti Ernst & Young.