Účtovná závierka v jednoduchom účtovníctve - Ninčáková, Božena
Právna úprava vedenia jednoduchého účtovníctva. Účtovná závierka podľa postupov účtovania v jednoduchom účtovníctve. Príprava a zostavovanie účtovnej závierky. Inventúra a inventarizácia. Uzatváranie účtovných kníh. Zostavenie výkazov. Prílohy ku komentovanému príkladu.