Odliv mozku neškodí - Lehmann, Jean-Pierre
Úvaha autora o odchodoch talentovaných ľudí a systéme vlády na príkladoch Švajčiarska, Írska, Tchaj-wanu. Podľa autora odliv mozgov núti krajiny, ktoré prichádzajú o talenty, aby zlepšili systém vlády a aby poskytovali ekonomickú a spoločenskú slobodu. Tieto kroky sú najobtiažnejším testom úspešných spoločností.