Vnútropodnikové smernice v sústave jednoduchého účtovníctva - Štefanička, Patrik
Význam vnútropodnikovej smernice pri riešení problémových situácií pri vedení jednoduchého účtovníctva, pri napomáhaní k preukázateľnosti daňových nákladov. Vzory vnútropodnikových smerníc - Vedenie účtovníctva, Pracovný poriadok, Tvorba rezerv. Rozpočet nákladov na tvorbu zákonnej rezervy na opravu HIM.