Ekonomické a sociálne súvislosti vstupu SR do EÚ - prínosy a riziká
Vstup SR do EÚ je spojený s rozpočtovými efektami, ktoré sú ovplyvnené rôznymi faktormi. Ovplyvnenie príjmovej stránky štátneho rozpočtu. Štruktúrne fondy a Fond kohézie. Predvstupové fondy EÚ. Odhad priamych platieb poľnohospodárstvu z EÚ.