Reklama - Barcaj, Tomáš
Zhrnutie podstaty, podmienky a možnosti zahŕňania výdavkov na reklamu do daňových výdavkov (nákladov) u podnikateľov i nepodnikateľských subjektov. Definícia reklamy podľa zákona o reklame. Výdavky (náklady) na "základnú" reklamu podľa par. 24 ZDP. Výdavky (náklady) na "ostatnú" reklamu podľa par. 34 ZDP. Praktické príklady reklamy a jej posudzovanie z hľadiska zákona o daniach z príjmov. Pracovný list - reklama.