Podiel 1 percentnej dane na osobitné ciele - Jarinkovičová, Valéria
Upozornenie na správnu aplikáciu par. 48 zákona o daniach z príjmov - podielu 1 perc. dane na osobitné ciele. Prijímatelia podielu dane - predmet ich činnosti. Predkladanie vyhlásenia. Postup správcu dane. Skúsenosti, pozitíva i negatíva inštitútu jednopercentnej dane. Porovnanie s možnosťou zníženia základu dane o hodnotu darov podľa par. 12 ods. 10 ZDP. Pracovný list- podiel dane za rok 2003 poukazovaný v roku 2003. Komentované príklady.