Programové vyhlásenie vlády (PVV)
Prvé pokračovanie. Programové vyhlásenie vlády SR na obdobie r. 2002-2006 schválené NR SR dňa 14. novembra 2002. Pôdohospodárstvo. Regionálny rozvoj a bývanie. Životné prostredie. Sociálna oblasť. Sociálna politika. Zdravotníctvo. Výchova a vzdelávanie.