Bankomat budoucnosti a budoucnost bankomatů - Kaczorová, Zuzana
Bankomaty a ich zmeny od ich vzhľadu po rozsah poskytovaných funkcií. Využitie bankomatov na rôzne služby: reklama, predaj, propagácia atď. Bankomaty pre telesne postihnutých. Bezpečnosť bankomatov. Nové technológie.