Dôkladná evidencia výstavby bytov - Babiczová, Magdaléna
Od 1. januára 2003 budú obce a mestá (stavebné úrady) zabezpečovať informácie o výstavbe bytov a stavebných povoleniach pre štatistické účely. Zostavovanie štatistických výkazov. Obsah výkazu. Spresnené údaje. Príprava a zostavovanie.