Niektoré trestné činy súvisiace s konkurzom a vyrovnaním - Hučík, Karol
Trestné činy proti majetku. Trestný čin marenia konkurzného alebo vyrovnacieho konania. Trestný čin porušovania povinnosti pri správe cudzieho majetku.