Sociálne dávky v krajinách OECD - hlavné charakteristiky a vývoj politík - Bujnovská, Daniela
Hlavné charakteristiky dávkových systémov v krajinách OECD. Dávky v nezamestnanosti. Dávky z poistenia v nezamestnanosti. Dávky pomoci v nezamestnanosti. Rodíinné dávky. Príspevky na bývanie. Príspevky na starostlivosť o dieťa. Dávky podmienené výkonom zamestnania. príspevky pre oslamelého rodiča. Sociálna pomoc. Vývoj politík v jednotlivých dávkových systémoch.