Hodnotenie ako významný dialóg - Lubelec, Libor
Hodnotenie ako významná zložka riadenia výkonnosti vo firme. Prínosy procesu hodnotenia a ich meranie. Prínosy hodnotenia v raste výkonnosti organizácie a jej zamestnancov. Rezervy v hodnotení výkonnosti zamestnancov. prípravná a realizačná fáza hodnotenia.