Možnosti riešenia nezamestnanosti pracovníkov z poľnohospodárstva a stavebníctva - Buchta, Stanislav
Politika zamestnanosti v poľnohospodárstve a stavebnmíctve. Návrh riešenia sezónnych pracovníkov z poľnohospodárstva. Návrh riešenia sezónnych pracovníkov zo stavebníctva. Projekcia potenciálneho uplatňovania navrhovaného riešenia. Modelová kvantifikácia.