Analýza a racionalizácia pracovného miesta - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Personálna práca pri reorganizácii a reforme podniku. Význam neustále racionalizácie pracovných miest. Analýza pracovného miesta. Opis pracovného miesta. Pramene informácií na vykonávanie analýzy pracovného miesta.