Východiská a prístupy k modernizácii dôchodkových systémov - Rievajová, Eva
Integrovaný prístup k modernizácii dôchodkových systémov v krajinách Európskej únie. Základné črty dôchodkového zabezpečenia a východiská reformy dôchodkových systémov v SR. Konštrukcia výpočtu starobného dôchodku. Výpočet priemerného mesačného zárobku. Reforma dôchodkového systému v SR.